Sko og Klær på nett - Stort utvalg av mote hos Alpifantasy.com

Sko og Klær på nett
 

Hjem >  Personvernerklćring

Personvernerklćring

1. Godkjennelse av vilkår. Velkommen til www.alpifantasy.com ("Site"), et nettsted som drives på vegne av Clothing Shop Online LLC ("CSO", "oss", "vi" og "våre"). Ditt privatliv er viktig for oss. Det er vår policy for å beskytte dine personlige opplysninger (som definert nedenfor) og å bruke den i samsvar med denne personvernpolitikken. Bruk av nettstedet vårt er frivillig, og ved å bruke nettstedet godkjenner du vår samling og bruk av din identifiserende og ikke-identifiserende informasjon som beskrevet i denne personvernreglene. Denne personvernpolitikken regulerer kun vår bruk og utlevering av informasjon samlet inn gjennom dette nettstedet. 2. Informasjon vi samler inn fra deg.

Ikke-personlig informasjon. Vi samler automatisk inn informasjon om Internett-tilkoblingen din, inkludert, men ikke begrenset til: navnet på Internett-domenet du brukte til Internett, IP-adressen til nettstedet der du koblet direkte til nettstedet vårt; Tilkoblingshastigheten / skjermoppløsningen / nettleseren som brukes; dato og klokkeslett du fikk tilgang til på nettstedet vårt og sidene du besøkte. Denne informasjonen ("Ikke-personlig informasjon") identifiserer deg ikke personlig. Vi bruker denne ikke-personlige informasjonen til å overvåke effektiviteten av nettstedet og vurdere mulige forbedringer på nettstedet.

Personlig identifiserbar informasjon. Du kan se og laste ned visst innhold som vises på nettstedet uten å oppgi informasjon som enten alene eller i kombinasjon med annen informasjon kan brukes til å identifisere, kontakte eller lokalisere deg (samlet, "Personlig identifiserbar informasjon" eller " PII”). Enkelte funksjoner som er tilgjengelige via nettstedet, kan imidlertid kreve avsløring av visse PII, avhengig av funksjonene du bruker.

Registrerte brukere. Tilgang til bestemte deler av nettstedet kan kreve innlogging og passordinformasjon kun gitt til brukere som har registrert (hver en "registrert bruker"). Som en del av registreringsprosessen kan ClothingShopOnline samle inn bestemte PII inkludert ditt navn, adresse, e-postadresse og andre PII du avslører for oss. Ved å gi slik informasjon, samtykker du i vår samling og bruk av den, som beskrevet i denne personvernreglene.

Ordreinngang og betaling. I forbindelse med dine forespørsler om varer, tjenester og / eller informasjon, kan ClothingShopOnline samle inn visse PII, inkludert: kontaktinformasjon, for eksempel navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, finansiell informasjon, for eksempel kredittkortnummer, utløpsdato og faktureringsadresse og annen PII du avslører for oss. Kredittkortinformasjonen din er kryptert og leveres til kredittkortutstederen for verifisering og godkjenning. Vi beholder ikke kredittkortinformasjon. Ved å gi slik informasjon, samtykker du i vår samling og bruk av den, som beskrevet i denne personvernreglene.

3. Bruk av dine personlige opplysninger. Vi bruker dine personlige opplysninger til å administrere din deltakelse på nettstedet og for å formidle informasjon som vi mener kan være av interesse for deg, som kan inkludere nyhetsbrev, varsler, spesielle kampanjer, forbrukerundersøkelser og andre salgsfremmende eller informasjonsmeldinger. Hvis du ikke lenger ønsker å motta slike meldinger, klikker du bare på koblingen "unsubscribe" som vi inkluderer nederst i hver e-post som vi sender deg. Hvis en annen opsjonsmekanisme er gitt i en hvilken som helst individuell melding, følg instruksjonene som følger med den aktuelle e-postadressen.

4. Deling av informasjonen din. Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører og leverandører til å hjelpe oss med å administrere nettstedet og tilby de tjenestene vi tilbyr, og i den forbindelse kan de ha tilgang til dine personlige opplysninger. I tillegg kan vi kjøpe eller selge forretningsmessige eiendeler eller bli anskaffet av eller erverve andre selskaper. I slike transaksjoner er personopplysninger generelt en av de overførte forretningsmidlene. I tillegg, i tilfelle vi fusjonerer eller konsoliderer med en annen institusjon, kan dine personlige opplysninger overføres til etterfølgerenheten. Vi kan også avsløre dine personlige opplysninger til andre tilknyttede institusjoner og / eller hvis vi er pålagt å gjøre det ved lov.

Tilbake
Copyright © 2020 www.alpifantasy.com. All Rights Reserved.

billige sko, herresko, damesko, herreklær, kvinneklær, moteklær, online shopping
INFORMASJON CORPORATION
Dame Underdeler
Dame Kjoler
Kundeservice
Kontakt oss
Sitemap
Politikk
Fraktpolicy
Min konto
Følg oss
Personvern
Sjekk ut